Getuigenissen

“Vanaf de geboorte van mijn zoontje Sky hadden we gemerkt dat hij zijn hoofdje enkel naar links draaide en de pediater zei toen dat elke baby gewoon voorkeur heeft. Maar Sky had enorm veel huilbuien en op de leeftijd van 5 weken werd hij in het ziekenhuis opgenomen om te onderzoeken wat er aan de hand was. Na een verblijf van 5 dagen werd reflux vastgesteld en medicatie voorgeschreven, maar de huilbuien waren niet voorbij. Daarom ben ik naar Patricia gegaan (zij heeft mij altijd goed geholpen met mijn rug en hoofdpijn). Na het onderzoeken  van Sky bleek dat zijn nekje vastzat en een belangrijke zenuw geblokkeerd was en dat hij daardoor last had van krampjes en reflux. Na de eerste behandeling was Sky zijn zuigbehoefte al verbeterd, voorheen wou hij geen tutje en na de de 2e behandeling kon hij zijn hoofdje zonder moeite naar links en rechts draaien en de huilbuien waren ook bijna over. Paar weken later de derde en laatste behandeling en sindsdien heb ik een engeltje thuis.

Ik ben Patricia heel dankbaar voor de goede zorgen, adviezen en hulp.”

K. uit Lanaken

*****

 “Eerst was er veel chaos in mijn hoofd. Nu is ’t er rustig. Ik kan rustiger nadenken op school en beter in stapjes werken. Ik pieker minder en lig ’s avonds niet meer zo lang wakker in mijn bed. Als het weer een warboel wordt in mijn hoofd wil ik graag terug naar Patricia.”

G.M. uit Neerharen

 *****

“Ik doe aan volleybal en ik kan altijd terecht bij Patricia voor allerlei blessures. Ook voordat het seizoen begint ga ik op controle om blessures te voorkomen.”

Z.D. uit Rekem

*****

 “Mijn slaapklachten zijn verminderd na de behandelingen bij Patricia, voor mij was het een positieve ervaring.”

A.S. uit Dilsen-Stokkem

*****

“Mijn dochtertje van 5 weken schreeuwde het uit van de krampen. Was echt zielig om haar zo te zien. Omdat het mijn 2de kindje is en bij de 1ste al een hele weg met medicatie heb afgelegd wilde ik nu niet die hele lijdensweg opnieuw meemaken. Ik had Patricia haar naam al vaker gehoord. En heb dan dadelijk contact gezocht. Ze merkte ook op dat N. haar nekje geblokkeerd zat door een te snelle bevalling, dit zou invloed hebben op het maag- en darmkanaal. Ze raadde me aan om andere voeding te gaan gebruiken die gemakkelijk te verteren is. Hierdoor merkte ik al snel verandering in de stoelgang. De 1ste sessie was N. heel onrustig, maar de 2de sessie was ze al veel rustiger. Enkele dagen later merkte ik dat ze haar hoofdje niet meer zo schuin hield. Na 3 sessies waren alle klachten verdwenen.”

K.C. uit Veldwezelt

*****

“Meer dan een jaar bij Patricia in behandeling en nog steeds erg tevreden over de zeer gevarieerde en deskundige behandelingen. Altijd vriendelijk en correct, zeker aan te bevelen als osteopaat.”

G.G. uit Lanaken

*****

“Ik heb al jarenlang rug-en nekklachten en heb veel baat bij de osteopathie van Patricia. Zij luistert naar mijn verhaal en “leest” mijn bewegingen, waarna er een gedegen therapie volgt met veel variaties in aanpak, zowel manueel als m.b.v. ooracupunctuur en andere technieken

Ik ben heel blij met haar als osteopaat en als persoon!

W.D. uit Lanaken

 *****

 “Van de arts kreeg ik een doorverwijzing voor mijn nek/rugklachten naar de osteopaat/fysiotherapeut. Van een kennis hoorde ik dat ze goede resultaten had behaald bij Patricia. Dit kan ik alleen maar beamen. Ook ik ben goed geholpen en ga nog regelmatig voor controle terug, zodat de kans op herhaling van mijn eerder klachten vele malen minder is. Ik ben blij dat ik bij haar terecht gekomen ben.”

M.T. uit Lanaken

*****

Patricia werkt heel zacht, en erg diepgaand. Ze werkt holistisch, heeft oog voor de hele mens en haar behandelingen werken lang na. Ze slaagt erin om ook zonder te ‘kraken’ regelmatig terugkerende blokkades op te heffen. Patricia heeft me erg goed geholpen met de spijsverteringsproblemen van mijn dochter. Ze heeft haar behandeld en ook getest of ze bepaalde voedingsmiddelen kon verdragen. We hebben de voeding aangepast en de klachten zijn verdwenen.”

K.J. uit Herderen